Ekstrakonto Student - Kredyt Bank - Opinie

Kredyt Bank - konto studenckie - Opinie

Poniedziałek 2 wrzesień 2013 21:14Zgłoś nadużycie
NajKonto
NajKonto

Postów: 112
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Ekstrakonto Student - Kredyt Bank - Opinie

Ekstrakonto Student – konto Kredyt Banku dedykowane dla studentów

Ekstrakonto Student to rachunek, według opinii jego twórców, który przeznaczony jest tylko i wyłącznie dla osób do 26 roku życia. Produkt Ekstrakonto Student to rachunek, który wiąże się z niskimi opłatami, które są dokładnie uwzględnione w tabeli opłat i prowizji, którą udostępnia bank. Rachunek przeznaczony jest dla wszystkich osób, które nie ukończyły 26 lat, uczęszczają do szkoły wyższej, do szkoły pomaturalnej, bądź do szkoły policealnej. Wystarczy, że osoba zainteresowana rachunkiem Ekstrakonto student ma status studenta, bądź ucznia.

Ekstrakonto student daje możliwość uruchomienia do tego produktu kart debetowych w systemie Visa, bądź MasterCard. Za pomocą kart właściciel rachunku ma możliwość łatwego i bezpiecznego dostępu do posiadanych na Ekstrakoncie Student środków zarówno w kraju, jak i poza jego granicami. Za pomocą karty można wypłacać środki ze wszystkich bankomatów na świecie, w których jest akceptowany system VISA, bądź MasterCard, jak również można dokonywać bezgotówkowych transakcji we wszystkich punktach handlowo-usługowych, w których zainstalowany jest terminal płatniczy. Warto zaznaczyć, iż w sieci ponad 5000 bankomatów w kraju – bankomaty sieci Kredyt Bank, sieci Euronet i sieci BZ WBK.

Do rachunku Ekstrakonto student można mieć dostęp przez 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu dzięki systemowi bankowości elektronicznej KB24. Osoby, które posiadają konto osobiste w innym banku Kredy Bank daje możliwość uruchomienia od ręki limitu kredytowego w Ekstrakoncie Student.

Aby uruchomić rachunek Ekstrakonto Student osoba zainteresowana musi udać się do placówki Kredyt Banku. Zainteresowany powinien z dowodem osobistym udać się do banku. Powinien również posiadać przy sobie legitymację szkolną, bądź legitymację studencką. Jeśli właściciel Ekstrakonta Student będzie chciał mieć od razu uruchomione zlecenia stałe musi mieć przy sobie dane niezbędne do założenia zleceń stałych. Doradca po zapoznaniu się z dokumentami i po wypełnieniu na ich podstawie wniosku i umowy otwiera rachunek, z którego osoba zainteresowana może od razu korzystać.

Ostatnio edytowane przez NajKonto; Niedziela 26 luty 2017 2:43
Poniedziałek 9 wrzesień 2013 20:31Zgłoś nadużycie
Jacek
Jacek
Pabianice
Temat postu: Ekstrakonto Student - Kredyt Bank - Opinie
Opinia pozytywna

EkstraKonto Student w Kredyt Banku jest świetną propozycją, a najbardziej podoba mi się w tym koncie dla studentów, że jest bezpłatne, a dodatkowo jest pond 5000 bankomatów na terenie Polski z których można podjąć gotówkę z takiego konta dla studentów.

Skomentuj opinię

Reklama
Poniedziałek 23 wrzesień 2013 18:01Zgłoś nadużycie
Leszek
Leszek
Ciechanów
Temat postu: Ekstrakonto Student - Kredyt Bank - Opinie
Opinia pozytywna

Może mieć dobre opinie Ekstrakonto Student, konto w Kredyt Banku, bo przede wszystkim jest możliwość bezpłatnych wypłat z takiego konta za zupełną darmochę. I to się chwali, może Kredyt Bank nie ma aż tak rozwiniętych oddziałów oraz bankomatów na terenie Polski, ale posiadacz Ekstrakonto Student w Kredyt Banku może również wypłacać bezpłatnie swoje pieniądze z obcych bankomatów, w tym również z mocno rozwiniętej sieci bankomatów Euronet.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 7 październik 2013 22:02Zgłoś nadużycie
Michał
Michał
Wałbrzych
Temat postu: Ekstrakonto Student - Kredyt Bank - Opinie

Nie ma już kredyt banku. Połączył się z BZ WBK. Co się stało z ich ofertą? Czy to konto jest nadal aktualne czy przeszło na jakieś inne warunki? Jak się dowiedzieć czy dziecko ma nadal to konto?

Skomentuj opinię

Poniedziałek 7 październik 2013 22:52Zgłoś nadużycie
Mirek
Mirek
Bełchatów
Temat postu: Ekstrakonto Student - Kredyt Bank - Opinie

Jak Kredyt Bank połączył się z BZ WBK, to wszystkie konta, które były w Kredyt Banku będą teraz zarządzane przez BZ WBK i właśnie w BZ WBK musisz się zapytać o konto dla swojego dziecka. Przed zmianami powinieneś dostać informację o planach banków i jak dalej będzie działało.

Skomentuj opinię

Piątek 22 listopad 2013 22:43Zgłoś nadużycie
Borg
Borg
Bydgoszcz
Temat postu: Ekstrakonto Student - Kredyt Bank - Opinie
Opinia pozytywna

Znam opinie posiadaczy tego konta Ekstrakonto Student w Kredyt Banku, są to opinie moich kolegów z roku, którzy sobie takie Ekstrakonto Student w Kredyt Banku otworzyli i są bardzo zadowoleni nie tylko z tego konta studenckiego, ale również z jakości usług oraz produktów finansowych, które oferuje Kredyt Bank. Przede wszystkim jest tanio, a to znając kieszenie studentów w Polsce, ma znaczenie bardzo ważne.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 2 grudzień 2013 20:21Zgłoś nadużycie
Marcinek
Marcinek
Sosnowiec
Temat postu: Ekstrakonto Student - Kredyt Bank - Opinie
Opinia pozytywna

Ekstrakonto Student w Kredyt Banku to konto bankowe bez ekstrawagancji, po prostu normalnie dopasowane do potrzeb studentów. Niskie opłaty, dostęp do wielotysięcznej sieci bankomatów, to przede wszystkim plusy i bardzo nie dziwię się, że opinie o Ekstrakoncie Student w Kredyt Banku są pozytywne.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 9 styczeń 2014 23:09 | Marta | Nowa Sól

Jak to jest z tym kontem w KB. Skoro nie ma już kredyt banku to jak się ma to z tą ofertą. Czy w Banku Zachodnim nadal można skorzystać z tej oferty. Propozycja konta wydaje się dość atrakcyjna. Każdy student powinien mieć własne konto bo jak dzisiaj żyć bez konta osobistego?

Reklama